Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Ανάγλυφο

Ανάγλυφο


Οι ανάγλυφες επαγγελματικές κάρτες είναι πολύ ιδιαίτερες γιατί πέρα από την τετράχρωμη εκτύπωση έχουν εξογκωμένη ανάγλυφη επιφάνεια σε κάποια σημεία ώστε αυτά να τονίζονται ιδιαίτερα όχι μόνο μέσω της όρασης αλλά και μέσω της αφής.

Στα σημεία που γίνεται το ανάγλυφο προστίθεται επιπλέον χρυσοτυπία, ασημοτυπία, χαλκοτυπία ή τοπικό βερνίκι UV ώστε να τονίζονται ακόμα περισσότερο. Η χρυσοτυπία είναι μία επίστρωση από χρυσό, η ασημοτυπία είναι μια επίστρωση από ασήμι, η χαλκοτυπία είναι μια επίστρωση από χαλκό, ενώ το τοπικό βερνίκι UV είναι μια επίστρωση από γυαλιστερό βερνίκι. Και οι τέσσερις αυτοί τρόποι σε συνδυασμό με το ανάγλυφο του χαρτιού, κάνουν τα σημεία που υπάρχει αυτή η επικάλυψη να διαφέρουν σημαντικά από το σχέδιο της υπόλοιπης κάρτας και να τονίζονται ιδιαίτερα. Η εξογκωμένη επιφάνεια που έχει μια λεπτή επικάλυψη από χρυσό, ασήμι, χαλκό, ή γυαλιστερό βερνίκι αντανακλά πολύ έντονα το φως κάνοντας ιδιαίτερα επίσημη την επαγγελματική κάρτα. Την επιλέγουν σε μεγάλο βαθμό επιχειρήσεις που έχουν κάποιο μονόγραμμα ή ιδεόγραμμα για λογότυπο, που θέλουν να τονίσουν την επωνυμία τους ή κάποια στοιχεία τους.

Σε πρώτο στάδιο μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποιούνται. Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση. Στην συνέχεια γίνεται η εξογκωμένη επιφάνεια στα σημεία που απαιτείται ενώ στο τελικό στάδιο τοποθετείται η επικάλυψη χρυσού, ασημιού, χαλκού ή βερνικιού που προσθέτει γυαλάδα και έντονο χρώμα στα σημεία που έχουμε επιλέξει. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα η πίσω όψη να είναι λευκή ατύπωτη, ή να τυπωθεί σε μαύρο χρώμα.

Τυπογραφείο

Καραγιάννη Μαρία

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ανάγλυφο

Οι ανάγλυφες επαγγελματικές κάρτες είναι πολύ ιδιαίτερες γιατί πέρα από την τετράχρωμη εκτύπωση έχ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€