Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

Τοπικό UV

Τοπικό UV


Οι επαγγελματικές κάρτες με τοπικό βερνίκι UV επιλέγονται από τις επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη εντύπωση που δημιουργεί η εικόνα τους. Το τοπικό UV είναι μία λεπτή γυαλιστερή επικάλυψη από βερνίκι UV που υπάρχει σε μερικά σημεία της κάρτας τα οποία τονίζονται ιδιαίτερα όταν αντανακλά το φως επάνω τους. Η χρήση τοπικού βερνικιού UV δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στις επαγγελματικές κάρτες γιατί είναι κάτι ιδιαίτερο που προκαλεί το ενδιαφέρον αυτού που θα τις δει.

Σε πρώτο στάδιο μετά την εκτύπωση, οι επαγγελματικές κάρτες πλαστικοποιούνται. Η πλαστικοποίηση προσφέρει αυξημένη αντοχή στο χρόνο, καλύτερη υφή και μερική αδιαβροχοποίηση. Στην συνέχεια τοποθετείται το τοπικό βερνίκι UV που δίνει την γυαλάδα που απαιτείται. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης μίας ή δύο όψεων και αντίστοιχα χρήση τοπικού βερνικιού UV στη μία ή και στις δύο όψεις.

Τυπογραφείο

Καραγιάννη Μαρία


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Τοπικό UV

Οι επαγγελματικές κάρτες με τοπικό βερνίκι UV επιλέγονται από τις επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλη σ..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€