Με την επίσκεψη στον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση Cookies από την ιστοσελίδα μας, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Περισσότερα...

ΠροφίλΛίγα λόγια για την επιχείρησή μας……

Το τυπογραφείο Καραγιάννη είναι μια κάθετη μονάδα που εισήχθη δυναμικά στο χώρο των γραφικών τεχνών από το έτος 1997 συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του τυπογραφείου Κουντούρη που ξεκίνησε την λειτουργία του το έτος 1960 .

Αφενός η τυπογραφική μας παράδοση και αφετέρου η παρακολούθηση της τεχνολογικής εξέλιξης στο χώρο της τυπογραφίας , της εκτύπωσης και της επικοινωνίας, , μας εξοπλίζουν με τεχνογνωσία, εξειδίκευση, εμπειρία και συνεχώς με νέες ιδέες για την άριστη προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων, υπηρεσιών αλλά και εκδηλώσεων και προσωπικών στιγμών των πελατών μας.

Μαζί με τους έμπειρους και άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες του τυπογραφείου μας , είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε ανάγκες τόσο επιχειρήσεων κάθε μεγέθους όσο και ιδιωτών.

Με ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών,( δημιουργία σήματος, εκτυπωτικές εργασίες, έντυπα, φάκελοι, κάρτες, επιστολόχαρτα, προσκλητήρια κλπ και με εξειδικευμένες εφαρμογές όπως το ανάγλυφο, η χρυσοτυπία, η ασημοτυπία, το γκοφρέ, η ματ και η γυαλιστερή πλαστικοποίηση, και το τοπικό UV κλπ.)ανταποκρινόμαστε, με ταχύτητα στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας , από τη συμβουλευτική, μέχρι το σχεδιασμό και την υλοποίηση της επικοινωνιακής πολιτικής και εικόνας τους.

Έχοντας τον έλεγχο της παραγωγής από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο, διασφαλίζουμε με ταχύτητα, υψηλότατο επίπεδο ποιότητας, γιατί η εμμονή μας στην λεπτομέρεια είναι αυτό που κάνει τη δουλειά μας να ξεχωρίζει.

Αποστολή της επιχείρησής μας είναι η αξιόπιστη και ποιοτική κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, με τον οικονομικότερο τρόπο.


Σας περιμένουμε στο τυπογραφείο μας

Μαρία Καραγιάννη